top of page

Vanliga frågor

Jag vill bara boka en natt, går inte det? Vårt koncept är att skapa en upplevelse och inte bara en övernattning. Det är värt att stanna. I perioder tar vi emot enstaka nätter men generellt ej under v. 26-33. Anmäl intresse under högsäsong då vi ibland öppnar upp nätter som kommer mellan andra bokningar, info@osterlenglamping.com Håll utkik på bokningssidan!

Erbjuder ni presentkort? Vi kan tyvärr inte erbjuda presentkort. Däremot går det bra att boka en vistelse och ge bort!

Ligger tälten nära varandra? Tälten ligger med ca 40 meters avstånd och varje tält har sitt eget utrymme med insynsskydd. Egen toalett, dusch och utekök finns på varsin sida med insynsskydd och delas inte.

Vad gör vi om det blir dåligt väder? Vädret är charmen med att sova i tält! Det är rejäla tält och det blir inte en sämre upplevelse på grund av regn och blåst, bara annorlunda. Det är bra att ha med varma kläder, det finns ingen extra värme i tältet. Vi har tak över uteplatserna och spabadet.

Har ni frukost eller middag? Nej, men det som behövs för att ordna egen frukost, lunch & middag finns i tältet! Fullt husgeråd med porslin, knivar, skärbrädor m.m. Laga maten på grillen eller kokplatta, för de som vill har vi också spritkök från Trangria. Grillkol ingår. Om ni vill åka ut till någon frukostbuffe kan vi rekommendera Tryde 1303 eller H&G's kök.

Vi är fyra vuxna, kan vi bo i ett tält? Det är gott om plats för fyra vuxna personer i tältet, vi möblerar om beroende på hur många ni bor. Det är en 160cm säng och två 90cm sängar att dela på. Tältet är 19kvm och på grund av hur tältet är byggt får man bra med takhöjd nästan hela vägen ut till väggarna, det är inte trångt!

Finns det tillgång till el i tältet? Ja, det finns flera eluttag i tältet till tex. hårfön eller att ladda mobilen. Saker som drar mycket ström (tex egen tältvärmare eller elbil) är däremot inte ok då det kan orsaka att strömmen går på hela anläggningen.

När checkar vi in och ut? Incheckning från 16.00 och utcheckning senast 11.00.

Kan ni rekommendera något ställe att äta på? Det finns en del pizzerior, god thaimat och gatukök i Tomelilla. Vi kan rekommendera Tryde 1303 som har frukostbuffé och senare stenungsbakade pizzor, Österlen tapas och indiskt i mysig miljö. H&G's kök på Tomelilla Golfklubb har också frukostbuffé/middag med härlig utsikt över golfbanan. Kör man lite längre (15-20 min) så finns det massor av alternativ, så många att vi inte vet vilka vi ska nämna.

Kontakta oss

Ullstorp
273 94 Tomelilla

  • Facebook
  • Instagram

Innehar f-skatt.

Tänk på att våra svar kan hamna i skräpposten.

bottom of page