top of page

Vanliga frågor

Kan vi köpa ett presentkort?
Hur nära ligger tälten?
Vi vill bara boka en natt, skulle det gå bra?

Vi kan tyvärr inte erbjuda presentkort. Säsongen är kort och vi har haft hög efterfrågan på de två tält vi erbjuder. Däremot går det bra att boka en vistelse och ge bort.Tälten ligger med ca 40 meters avstånd och varje tält har sitt eget utrymme med insynsskydd.  Egen toalett och dusch finns på varsin sida, det finns en gemensam "kökvask".

 

Vädret är charmen med att sova i tält! Det är rejäla tält och det blir inte en sämre upplevelse på grund av regn och blåst, bara annorlunda. Det är bra att ha med varma kläder, det finns ingen extra värme i tältet. Vi har tak över uteplatserna och spabadet.

 Enstaka nätter bokas under lågsäsong. Vi hinner inte med annars och har satsat extra på att det ska vara värt att stanna. Det går bra att anmäla intresse under högsäsong då vi ibland öppnar upp nätter som kommer mellan andra bokningar. Lämna datum ni vill bo, antal personer så återkommer vi om det blir aktuellt - osterlenglamping@outlook.com

 

Nej. Det som behövs för att ordna egen frukost/lunch/middag finns i tältet. Vi har tidigare erbjudit frukost som tillägg men i år har vi kommit fram till att ni får mer för pengarna om ni besöker någon av frukostbufféerna på plats, vi rekommenderar Tryde 1303 eller H&G's kök.
 

Det är gott om plats för fyra vuxna personer i tältet, vi möblerar om beroende på hur många ni bor. Det är en 160cm säng och två 90cm sängar att dela på. Tältet är 19kvm och på grund av hur tältet är byggt får man bra med takhöjd nästan hela vägen ut till väggarna, det är inte trångt!
 


Det finns en del pizzerior, god thaimat och gatukök i Tomelilla. Vi kan rekommendera Tryde 1303 som har frukostbuffé och senare stenungsbakade pizzor,  Österlen tapas och indiskt. H&G's kök på Tomelilla Golfklubb har också frukostbuffé/middag med härlig utsikt över golfbanan. Kör man lite längre (15-20 min) så finns det massor av alternativ, så många att vi inte vet vilka vi ska nämna.

 

Incheckning från 16.00 och utcheckning senast 11.00.
 


Ja, det finns flera eluttag i tältet till att tex. hårfön eller ladda mobilen. Saker som drar mycket ström (tex egen tältvärmare) är däremot inte ok då de kan orsaka att strömmen går på hela anläggningen.
 

Erbjuder ni frukost eller middag?
Vad finns att äta i närheten?
Finns det tillgång till el i tältet?
När är in-och utcheckning?
Kan man bo fyra vuxna i ett tält?
Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Kontakta oss

Ullstorp
273 94 Tomelilla

  • Facebook
  • Instagram

Innehar f-skatt.

Tänk på att våra svar kan hamna i skräpposten.

bottom of page